Na ruim twintig jaar ervaring bij diverse architectenbureaus, heb ik mij in 1995 als zelfstandig architect gevestigd. Op die manier kon ik meer ruimte maken voor de persoonlijke inbreng van de klant. Die inbreng is voor mij namelijk het uitgangspunt voor een ontwerp. 

Ik ben er steeds op uit een omgeving te creëren waar de opdrachtgever graag vertoeft. Ik vind het een uitdaging om de kwaliteiten van een bestaand gebouw respectvol te combineren met nieuwe oplossingen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn ontwerp afgestemd is op de omgeving, zodat het een geheel vormt met bijvoorbeeld de omringende tuin of aangrenzende gebouwen. Ik zit nu ruim veertig jaar in het vak, maar nog steeds is het grootste plezier in mijn werk om de opdrachtgever en mezelf te verrassen met een ontwerp. 

In de loop van de jaren heb ik een breed netwerk opgebouwd van constructeurs, aannemers, bouwbegeleiders, interieurarchitecten makelaars en andere architectenbureaus. Als dat voor uw opdracht wenselijk is, werk ik graag met deze collega's samen.