Welkom op de website van Abbink Architectenbureau gespecialiseerd in nieuwbouw- en verbouwprojecten voor particulieren en bedrijven. De persoonlijke benadering van mijn bureau maakt dat ik iedere opdracht, groot of klein, de aandacht kan geven die het verdient. 

Een succesvol bouwproject begint met een zorgvuldige voorbereiding. Ik kan u daarin bijstaan met een passend ontwerp, maar ook door het aanvragen van de benodigde vergunningen en door contact te onderhouden met de andere partners in het bouwproces, zoals de constructeur of aannemer. 

Het inschakelen van een architect lijkt soms een grote stap, zeker voor particulieren. Ik wil die drempel graag verlagen. Ik vind namelijk dat ieder ontwerp voor een woning of verbouwing van een woning het waard is om door de professionele ogen van een architect bekeken te worden. Dit geldt natuurlijk ook voor vergunningvrije bouwwerken. Daarom kunt u altijd gebruik maken van een vrijblijvend eerste gesprek bij u thuis. Daarin kijken we samen hoe we uw eigen ideeën en oplossingen vorm kunnen geven. Afstemming op uw wensen en budget is daarbij het uitgangspunt.